De Digitale Werkplaats: Gratis Google online marketingtraining

november 8, 2016 Marc Hut

 

Google Digitale werkplaats SEO SEM cursus instructie gratis

Verbeter de vindbaarheid van je website met de Digitale Werkplaats.

 

Of je nu een online winkel, een bedrijfswebsite of een blog beheert: je wilt dat internetters jouw site kunnen vinden om daar producten te kopen, gebruik maken van jouw diensten of misschien de door jou geschreven verhalen te lezen. Je wilt dat de website gevonden wordt in zoekmachines zoals Google zodat je je mooie spulletjes kunt verkopen. Maar hoe doe je dat? En waar moet je op letten om goed gevonden te worden? De gratis online marketingtraining van de Digitale Werkplaats geeft handig tips en handvatten zodat jij optimaal voorbereid wordt op de wondere wereld van online marketing.

Zoekmachine SEO

Tijdens deze training krijg je een inleiding in zoekmachine optimalisatie (SEO) . Hoe kun jij je website optimaliseren voor de zoekmachines. Onderwerpen die worden behandeld zijn onder andere:

De mogelijkheden van online adverteren, zoekopdrachten, Google Analytics, gevonden worden op Social Media en mobiel adverteren.

De cursus heeft 23 hoofdstukken, elk hoofdstuk bestaat uit meerdere instructiefilmpjes en een aantal opdrachten. Na afloop van elk hoofdstuk kun je een vragenlijst invullen en aan het eind van de complete cursus doe je een kort examen. En dat kost helemaal niets, alleen wat van je tijd!

Voor wie het examen haalt is er bovendien een officieel certificaat dat gedeeld kan worden op Linkedin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.