Het portfolio van Marc Hut

Zoekmachinevriendelijk de boodschap overbrengen

Mijn portfolio geeft weer wat ik de afgelopen jaren heb gedaan: altijd op zoek naar een leuk idee en er iets origineels van maken. De boodschap overbrengen, dankzij effectieve vormgeving. Zoekmachinevriendelijke teksten voor websites en blogs: Nét even beter vindbaar dankzij de juiste techniek, goede titels en descriptions maar vooral relevante teksten. Lees ook mijn blog.

Ontwerp en realisatie van de Bedumerkrant

Ik heb veel ervaring in vormgeving van kranten. Ik bedacht het layout van de Bedumerkrant en gaf dit huis-aan-huis medium tot oktober 2016 elke twee weken weer vorm. Daarbij deed ik regelmatig redactionele werkzaamheden: ik schreef af en toe bijdragen en ik corrigeerde de aangeleverde teksten.

Dankzij gebruik van social media als Twitter en Facebook wist ik veel volgers aan de krant te binden. 

Offline media: Het bedenken van layouts en ontwerpen 

Naast het ontwerpen, opmaken en drukgereed maken van een groot aantal orders ben ik bekwaam in het vanuit het niets opzetten van een layout of ontwerp. Goed voorbeeld is het ontwerp van de Zorgbrochures voor diverse gemeenten in Noord-Groningen. 

 

BSO De Blije Egel Beijum Groningen

SEO teksten & websites 

Wanda Bijleveld  startte in Groningen haar Gastouderopvang De Blije Egel. Zij vroeg mij om voor haar een website te ontwerpen. De aangeleverde teksten heb ik geredigeerd en zoveel mogelijk zoekmachinevriendelijk gemaakt. Zoekwoorden: elke pagina werd gericht op door de doelgroep gebruikte zoekwoorden.

Bekijk de website van De Blije Egel >

Online marketing voor WatchXL.nl

Voor WatchXL verzorg ik o.a. online marketing & e-commerce. Daarbij ook het bedenken van campagnes plus het ontwikkelen van relevante landingspagina's. Supergaaf om daarbij ook mijn grafische kennis in te zetten voor online media. 

Geen opdracht hetzelfde, geen uitdaging gelijk, ik zet mij maximaal in voor een optimaal resultaat!

Ik nodig u van harte uit mijn portfolio te bekijken.

portfolio marc hut sunsation krant met kraantje pappie
portfo;lio marc hut zorg voor elkaar brochure krant gemeente bedum eemsmond winsum de marne
portfolio marc hut boek omslag rottinghuis groningen uitsnede
portfolio van marc hut flyer sporthuis winsum