Referenties en aanbevelingen

Referenties en aanbevelingen

Tevreden opdrachtgevers

In de loop der jaren heb ik voor vele klanten van Drukkerij Haan in Bedum opdrachten verwerkt en dat heeft mij een aantal mooie referenties en aanbevelingen opgeleverd. Het geeft erg veel voldoening om zo te werken dat het eindresultaat een meer dan tevreden klant is. Nét even dat stapje harder lopen, de emoties en vragen van de klant begrijpen om zo een opdracht of aankoopproces zo prettig mogelijk te laten verlopen.

 

Check ook mijn Linkedin

Bekijk ook gerust eens mijn Linkedinpagina. Het zal bij jou wel net zo gaan als bij mij: het updaten van dit soort sociale media kanalen wordt al gauw verwaarloost. Een enkele keer als ik tijd heb plaats ik er 's wat op. Toch heb ik een aantal prima aanbevelingen en referenties op mijn Linkedin staan. Klik dus ff door als je de tijd hebt. Wie weet kunnen we linken of liken 🙂

Tevreden opdrachtgevers

In de loop der jaren heb ik voor vele klanten van Drukkerij Haan in Bedum opdrachten verwerkt en dat heeft mij een aantal mooie referenties en aanbevelingen opgeleverd. Twee heb ik op deze pagina geplaatst.

 

 

Gemeente Bedum en firma Haan

Van de afdeling communicatie en voorlichting van de gemeente Bedum ontving ik een mooie aanbeveling en ook mijn voormalige werkgever Drukkerij Haan in Bedum heeft een mooie referentie geschreven. Hieronder staan de links naar deze bijlagen.
Ik nodig u van harte uit mijn Linkedinpagina te bekijken, daar staan nog een aantal aanbevelingen.