Zoekmachinevriendelijk dankzij Yoast plugin

november 8, 2016 Marc Hut

yoast SEO zoekmachine plugin wordpress

 

Yoast mag het weten

Je hebt een geweldige website gemaakt in WordPress. Ziet er top uit, je hebt leuke afbeeldingen geplaatst en tijd gestoken in het maken van de teksten. En dat heb je allemaal ook nog eens mooi vorm gegeven met een prachtig thema of je hebt met een pagebuilder zelf een layout geknutseld. Maar heb je er aan gedacht om de site zoekmachinevriendelijk te maken? Bijvoorbeeld door afbeeldingen een goede naam te geven. Heb je misschien te veel of te weinig tekst toegevoegd? Yoast geeft het antwoord.

 

Heb je wel aan metagegevens en keywoorden gedacht en aan Alt tekst bij de afbeeldingen? Allemaal zaken die belangrijk zijn om jouw site een goede zoekmachine ranking te geven. Maar hoe ga je dit nu allemaal aanpakken? Joost mag het weten. Geen paniek! Yoast weet het. Installeer de Yoast plugin en je weet heel snel hoe jij jouw website kunt aanpassen. Moet je misschien meer tekst toevoegen, of moeten de headers geoptimaliseerd worden? Of de permalinkstructuur worden verbeterd: de handige plugin vertelt het je allemaal.

Yoast geeft inzicht in de zoekmachinevriendelijkheid van jouw website. Yoast geeft tips zodat jij aan de slag kunt om teksten en pagina’s te verbeteren. Een leuke uitdaging, en voordat je het weet staan de stoplichten ook voor jouw site op groen en kan iedereen je vinden.

 

Lees hier meer over Yoast en SEO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.